• Jouw huid staat centraal
  • Boek zelf je online afspraak
  • Ontvang een gratis huidadvies

Cryolipolyse behandeling

Contour verbeterende behandeling voor elk lichaam! Door middel van cryolipolyse behandelingen (bevriezen van vetcellen) wordt het contour van het lichaam veranderd en verbeterd.

Ben jij nieuwsgierig geworden wat het is? Hoe het werkt? En wat op dit moment de Back on Track deals zijn? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak voor een gratis & vrijblijvend intake gesprek!

 

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling? 

Tijdens een cryolipolyse behandeling worden plaatselijke vetcellen bevroren en door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Het vetweefsel in het behandelgebied wordt nauwkeurig gekoeld door middel van de Body-Wizard Duo. Dit apparaat is zo ingesteld dat tijdens de behandeling het oppervlakkig huidweefsel niet kan worden aangetast. Vetcellen kunnen niet tegen extreme kou. Wanneer zij worden blootgesteld aan deze kou zal er een natuurlijke verwijderingsproces plaatsvinden. De vetcellen worden gekristalliseerd, afgebroken, en door het lichaam afgevoerd. Hierdoor zal de vetophoping op het behandelgebied afnemen. 

 

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het behandelgebied geplaats. Vervolgens wordt de huid vacuüm gezogen door een applicator. Tijdens de behandeling kan je een trekkend gevoel ervaren. Het behandelgebied wordt eerst verwarmt en vervolgen gekoeld. Dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling neemt dit gevoel af en zal het overgaan in een gevoelloosheid. De rest van de behandeling zal je weinig voelen en kan je rustig een boekje lezen, je mail beantwoorden of lekker een klein dutje doen. 

 

Hoe lang is de hersteltijd? 

Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen, beursgevoel of een gevoelloosheid in het behandelde gebied, maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

 

Waar gaat het vet naartoe? 

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam de vetcellen op een natuurlijke manier af. De behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. 

Welke zones kunnen behandeld worden? 

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, de ‘love handles’, bovenbenen en armen

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen tot vrouwen die na de bevalling hun onderbuikje niet weg krijgen. 

 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De beste resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Zolang er op het behandelgebied plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.


Back on Track deals

Heb jij ook zo genoten van de prachtige zomer? Heerlijke op vakantie in het buitenland geweest met al het lekkers wat het land te bieden heeft? Of vakantie in eigen land gevierd en genoten van de bbq's en de wijntjes op het terras? Heerlijk toch! Maar nu is het tijd om je lichaam weer even terug in balans te krijgen. 

Wil jij je lichaam verstrakken, je contouren verbeteren en een paar kilo kwijt? Plan dan nu een behandeling in en zorg dat je lichaam weer terug in balans komt! Vanaf september kan je gebruik maken van de BACK ON TRACK DEALS! Wil je beste resultaat behalen en boek je direct een kuur van 3 behandelingen? Dan ontvang je nog meer korting!

 

Wat zijn de deals:

2 zones €120,00 i.p.v. 196,00  Boek je een kuur dan is de prijs €340,00 + gratis Cosbeau Slimming Serum t.w.v. €59,00

4 zones €200,00 i.p.v. €392,00 Boek je een kuur dan is de prijs €550,00 + gratis Cosbeau Slimming Serum t.w.v. €59,00

 

Voorbeelden van 2 zones die je kan behandelen zijn: 

- flanken (love handels) 

- maag + onderbuik 

- buitenkant bovenbenen 

- binnenkant bovenbenen 

 

Voordat er gestart kan worden met een behandeling of kuur is een intake gesprek verplicht. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar de zones die behandelend kunnen worden, de gezondheid en de levensstijl.

 

Wil jij een intake gesprek inplannen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in!

Afspraak maken

 

Boek een gratis & vrijblijvend intake gesprek in voor meer informatie!  Klik hieronder en boek een afspraak "intake cryolipolyse", dan zie ik jou binnenkort in de salon! 

 

Heb je een vraag? 

Vul dit formulier in en ik zal contact met je opnemen