Cryoliolyse+ traject

Contour verbeterende behandeling voor elk lichaam! Door middel van het Cryolipolyse+ traject gaan jij en ik werken aan de beste versie van jezelf! Dit traject bestaat uit Cryolipolyse behandelingen (bevriezen van vetcellen) en Biopulse body therapy behandelingen (veranderen van vetcellen op celniveau). Ook krijg je persoonlijke begeleiding en tips en tricks om jouw doelen te behalen. 

Ben jij nieuwsgierig geworden wat het is? Hoe het werkt? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak voor een gratis & vrijblijvend intake gesprek! 

Cryolipolyse behandeling

Tijdens een cryolipolyse behandeling worden plaatselijke vetcellen bevroren en door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Het vetweefsel in het behandelgebied wordt nauwkeurig gekoeld door middel van de Body-Wizard Duo. Dit apparaat is zo ingesteld dat tijdens de behandeling het oppervlakkig huidweefsel niet kan worden aangetast. Vetcellen kunnen niet tegen extreme kou. Wanneer zij worden blootgesteld aan deze kou zal er een natuurlijke verwijderingsproces plaatsvinden. De vetcellen worden gekristalliseerd, afgebroken, en door het lichaam afgevoerd. Hierdoor zal de vetophoping op het behandelgebied afnemen.

 

Biopulse body therapy behandeling

Biopulse body therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. Daarnaast wordt er bij deze behandeling specifiek gericht op de celprocessen in de vetcellen. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt om wit vetweefsel de karakteristieken aan te laten nemen van bruin vetweefsel. Het verschil tussen deze soorten weefsel is dat: wit vetweefsel vet opslaat en bijna niet kan verbranden terwijl bruin vetweefsel dat wel kan! Hierdoor verbrand je dus meer vetweefsel en is dit de perfecte behandeling om te combineren met cryolipolyse. 

Creëer beste versie van jezelf door nu te beginnen en ontvang een unieke korting! 

Wil jij aankomende zomer lekker in je vel zitten en de beste versie van jezelf creëren? Zorg dan dat je in maart of april start met het Cryolipolyse + traject. Want dan weet je zeker dat je klaar bent voordat de zomer gaat beginnen. Zou je graag wat strakker in je vel willen zitten, een paar kilo willen afvallen, na je zwangerschap weer fitter willen worden of je levensstijl willen omgooien? Dan is dit traject echt iets voor jou! Er zijn zoveel redenen waarom jij de beste versie van jezelf wil worden dat dit traject voor veel mensen geschikt kan zijn. 

 

Omdat er verschillende redenen zijn waarom mensen dit traject willen starten heb ik besloten om zoveel mogelijk mensen te helpen hun doelen te bereiken en daarmee de beste versie van zichzelf te laten worden. De unieke korting kan oplopen tot €250,00! 

 

Tijdens dit traject krijg je persoonlijke begeleiding en help ik je je doelen te behalen. Hierdoor heb ik besloten om maar een aantal mensen te laten starten zodat ik de tijd, aandacht en hulp kan bieden die jij nodig moet hebben. De actie is daardoor alleen geldig in de maanden maart & april! 

De verschillende pakketten

Pakket 1 

- 3 x 2 zones Cryolipolyse behandeling

- 3 x Biopulse body therapy behandeling 

+ gratis body sculpting cream t.w.v. €32,90

+ persoonlijke begeleiding incl. tips & tricks 

Normaal €510,00 nu voor €410,00  of in 2 termijnen van €230,00

Speciaal in maart & april ontvang je ook nog een gratis waterfles van Salonnepro t.w.v. €14,95!

 

Pakket 2 

- 3 x 3 zones Cryolipolyse behandeling

- 3 x Biopulse body therapy behandeling 

+ gratis body sculpting cream t.w.v. €32,90

+ persoonlijke begeleiding incl. tips & tricks 

Normaal €690,00 nu voor €540,00  of in 2 termijnen van €307,50

Speciaal in maart & april ontvang je ook nog een gratis waterfles van Salonnepro t.w.v. €14,95!

 

Pakket 3 

- 3 x 4 zones Cryolipolyse behandeling

- 3 x Biopulse body therapy behandeling 

+ gratis body sculpting cream t.w.v. €32,90

+ persoonlijke begeleiding incl. tips & tricks 

Normaal €870,00 nu voor €670,00  of in 2 termijnen van €360,00

Speciaal in maart & april ontvang je ook nog een gratis waterfles van Salonnepro t.w.v. €14,95!

Pakket 4 

- 3 x 4 zones Cryolipolyse behandeling

- 6 x Biopulse body therapy behandeling 

+ gratis body sculpting cream t.w.v. €32,90

+ persoonlijke begeleiding incl. tips & tricks 

Normaal €960,00 nu voor €710,00  of in 2 termijnen van €392,50

Speciaal in maart & april ontvang je ook nog een gratis waterfles van Salonnepro t.w.v. €14,95!

Gun jij jezelf echt deze zomer de beste versie van jezelf? Wacht niet langer en stel het niet langer meer uit want er zijn altijd wel weer gedachtes waarom het niet uit zou komen...  Nu met de unieke korting hoop ik dat dat net het zetje je rug geeft om nu de beste versie van jezelf te creëren! 

 

Plan een gratis en vrijblijvend intake gesprek door tijdens het boeken "intake gesprek" aan te klikken. Heb je vragen stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Hoe ziet het traject eruit

Het Cryolipolyse+ traject bestaat uit een aantal maanden waarin jij en ik samen gaan werken aan de beste versie van jezelf. Tijdens deze maanden krijg je minimaal 6 behandelingen en persoonlijke begeleiding afgestemd op jou wensen en doelen. Is je doel je lichaam verstrakken? of misschien wil je een paar kilo afvallen en heb je dat steuntje in de rug nodig? Of wil je gewoon wat lekkerder in je vel zitten? Dit is allemaal mogelijk omdat we samen gaan kijken wat het beste past bij jou! 

 

Intake gesprek

Iedereen is anders dus om een persoonlijk traject te starten hebben we eerst een intake gesprek. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend! We gaan samen kijken naar jouw wensen en de zone(s) die je graag zou willen verbeteren. Aan de hand van dat gesprek gaan we kijken welk pakket het beste bij jouw wensen en doelen past. Ik zal het traject en de behandelingen met je doornemen en uiteindelijk kan je rustig op je gemak beslissen of je wil starten met het traject. 

Cryolipolyse 

De eerste behandeling waarmee het traject gestart wordt is een cryolipolyse behandeling. Van te voren hebben we gekeken welke zone(s) je wilt laten behandelen. Aan de hand hiervan worden 1 of meerdere koppen geplaatst.  

 

Biopulse body therapy 

De tweede behandeling zal na 4 weken na de cryolipolyse behandeling plaatsvinden. De zone die tijdens de cryolipolyse behandeling is behandeld zal u ook aangepakt worden. Vervolgens wordt om de 4 weken deze twee behandelingen verhaald totdat van iedere behandeling je er 3 hebt gehad. 

 

 

Persoonlijke begeleiding

Elke behandeling wordt gestart met een kort gesprek over hoe het gaat en hoe de afgelopen 4 weken zijn geweest. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mij altijd een berichtje te sturen als je meer informatie wilt over onderwerpen die met het traject in verbinding staan zoals: voeding, beweging, gezondheid en lifestyle. Ook ontvang je meerdere keren tips & tricks die je helpen om jouw doelen te bereiken. 

 

Evaluatie

Aan het einde van het traject hebben we samen een evaluatie gesprek. Dit gesprek is na 4 weken na de laatste behandeling. Hierin nemen we alles met elkaar door hoe het traject is verlopen. 


Voor en na foto's 

Afspraak maken

Boek een gratis & vrijblijvend intake gesprek in voor meer informatie. Klik hieronder en boek een afspraak "intake cryolipolyse+", dan zie ik jou binnenkort in de salon! 

Heb je een vraag?

Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op.