Biopulse body therapy behandeling

Wat is het?

Biopulse body therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijke functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. Daarnaast wordt er bij deze behandeling specifiek gericht op de celprocessen in de vetcellen. 

Bij volwassenen bestaat vetweefsel voornamelijk uit wit vetweefsel. Dit witte vetweefsel slaat vet op, maar kan het niet of moeilijk verbranden. Bruin vetweefsel daarentegen is geprogrammeerd om vet te verbranden. Er is lang gedacht dat alleen pasgeboren baby's bruin vetweefsel hadden, maar enkele jaren geleden ontdekten onderzoekers dat volwassen ook overblijfselen van bruin vetweefsel hebben. Daarnaast ontdekte deze onderzoekers dat er een aantal methoden zijn om wit vetweefsel de karakteristieken aan te laten nemen van bruin vetweefsel. 

Biopulse body therapy richt zich, naast het ontgiften en het verhogen van het zuurstofniveau, ook op de procedure om wit vetweefsel de karakteristieken aan te laten nemen van bruin vetweefsel. Hierdoor kan biopulse body therapy ingezet worden voor de behandeling van cellulite, ter ondersteuning bij het afslanken en het verstrakken van de huid. 

De behandeling

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, aminozuren en vitamine. De ingrediënten worden direct door het lichaam herkent, daardoor is de behandeling effectief en snelwerkend. De behandeling wordt gestart met een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht. Het masker heeft een sterk ontgiftende, zuiverende en afvoerende werking. Daarnaast heeft biopulse body therapy een liftende en verstrakkende werking op de spieren en de huid. Hierdoor worden lichaamscontouren verbeterend. Tijdens het indrogen wordt het masker hard. Afhankelijk van de behandeling worden een of twee zones gelijktijdig behandeld. De inwerktijd is 45 minuten en het masker wordt daarna met een wasmassage afgenomen. 

Belangrijke punten

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten goed op te volgen: 

  1. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. 
  2. De huid kan na de behandeling warm en trekkering aanvoelen. Dit gevoel trekt binnen 24 - 48 uur weg. 
  3. Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om SPF 50 aan te brengen. 
  4. Drink na de behandeling gedurende dag minimaal 2 liter water. 
  5. Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten. 
  6. Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. 
  7. Gebruik thuis dagelijks de body sculpting Cream om het vetweefsel extra aan te pakken. 
  8. Contra-indicaties: zwangerschap of lactatie, medicatie bij kanker, open wondjes, actieve koortslip, overgevoeligheid voor de ingrediënten.

Terug naar het Cryolipolyse+ traject.

Heb je een vraag over deze behandeling stel hem dan gerust hieronder. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.