Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen glad collageen. 

Tijdens deze behandeling wordt er met name gericht op de collageenprocessen in de huid. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Door de microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met huideigen collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Maar niet alleen rimpels worden minder tijdens deze behandeling, ook helpt het tegen: pigmentvlekken, grove poriën, littekens, doffe huid en/of een huid met roodheid. 

 

De behandeling bestaat uit: 

  • Intake formulier invullen
  • Reinigen 
  • Pre peel solution (de huid wordt voorbehandeld) 
  • Microneedling 
  • Bio active vitamine C 
  • Masker 
  • Aanbrengen oil elixir

 

Na de behandeling is het belangrijk dat de eerste 24 uur sauna, zwemmen, zon(nebank) en sporten wordt vermeden i.v.m. bacteriën en zweten. Daarnaast mag er de eerste 24 uur GEEN cosmetica producten en make up worden aangebracht. Het enige wat aangebracht mag worden op de huid is een oil elixir. Deze oil elixir krijg je gratis mee na afloop van de behandeling t.w.v. €4,90 


Optimaal resultaat behalen?

Wanneer je optimaal resultaat wil behalen van de microneedling behandeling adviseer ik om een kuur te boeken van 3 behandelingen. Tijdens een kuur wordt de aanmaak van collageen versterkt en neemt de hoeveelheid collageen minder snel af. Het resultaat zal daardoor langer zichtbaar blijven. Om ook thuis het collageen in de huid te blijven ondersteunen ontvang je bij aanschaf van een kuur het collageen serum t.w.v. €39,90 cadeau! 

 

Wil je de kuur verlengen? Dat kan zeker! Na de 3e behandelingen kijken we samen of het gewenste resultaat behaald is of dat je toch nog een behandeling zou willen. Wanneer je na de kuur nog een 4e, 5e of 6e behandeling boekt ontvang je op deze behandelingen 10% korting. Uiteraard blijf je de oil elixir t.w.v. €4,90 ontvangen na iedere behandeling. 

 

Kuur van 3 behandeling | €292,50 incl. collageen serum t.w.v. €39,90 + 3 x oil elixir t.w.v. €14,70

 

 


Voor en na foto's 

Heb jij een vraag over de behandeling of meer je meer informatie? vul het formulier in en ik neem contact met je op.