Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen staan in het teken van het verbeteren van de huid. Heb je last van onzuiverheden? Of juist last van veel roodheid of een droge huid? Elke behandeling wordt op maat gemaakt. En uiteraard zijn er ook behandelingen tegen huidveroudering want daar hebben we allemaal mee te maken. Wil je bij je gezichtsbehandeling iets toevoegen zoals wenkbrauwen verven of bovenlip waxen? Dat kan! Meer informatie vind je bij deelbehandelingen.

Bio peel

Een BIO PEEL is een kruidenpeeling, waarbij een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen wordt aangebracht op de huid. Deze kruiden en maritieme extracten zorgen dat de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. De mix van kruiden wordt aan de hand van een masserende beweging in werking gezet. De BIO PEEL kan ook in een kuur worden geboekt voor beter resultaat. 

Cryolipolyse

Wil jij je contour van je lichaam verbeteren? Dan is een cryolipolyse behandeling de oplossing. Door deze behandeling worden plaatselijke vetcellen bevroren waardoor je je contour van je lichaam kan verbeteren. Voorafgaand is een intake gesprek verplicht en zal ik alles aan je uitleggen. Ook neem ik tijdens het intake gesprek het behandelplan met je door. 

Handen & nagels 

Laat je handen & nagels verzorgen tijdens een heerlijke manicure. Hou je van een kleurtje op je nagels maar heb je zelf geen tijd om ze continu te lakken en het bij te houden? Dan is een gellak behandeling de ideale oplossing! Met deze gellak zien je nagels er 2 weken lang mooi en verzorgt uit. Leuk voor een feestje maar ook voor iedere dag want het leven moet je vieren, niet waar?!

Massage

Ben jij toe aan een ontspannende rug, nek en schouder massage? Of wil jij je huid verbeteren omdat je cellulite hebt op je benen? En je daardoor niet graag in een jurkje over straat durft te lopen... Ontspanning & verbetering zijn dus beide mogelijk. 

Waxen

Gladden benen dat willen we toch allemaal! Ben je het scheren van je benen ook zo zat... laat dan je benen waxen! Door de speciale wax van Lycon kunnen zelfs de korte haartjes verwijderd worden. Na een aantal wax behandeling zal je zien dat de haren op je benen steeds langer wegblijven en dat het ook steeds minder wordt.