Gezichtsbehandelingen

Prijzen januari 2024

Schoonheidssalon Natuurlijke Bron werkt tijdens alle gezichtsbehandelingen uitsluitend met de huidverbeteringsproducten Salonnepro. Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Ze hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan niet alleen huidverbetering op het gebied van anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. Bij de gedachte die ze hebben over dat huidverbetering voor iedereen is sluit ik mij 100% bij aan!


Welke behandeling moet ik kiezen?? 

Ga je voor de eerste keer bij mij in de salon een afspraak inplannen? Kies dan voor de SPA FIRST behandeling. Dit is een kennismakingsbehandeling waarin we samen gaan kijken wat je huidconditie is en wat je graag zou willen verbeteren aan je huid. Ben je al vaker bij mij geweest in de salon of weet je al welke huidconditie je hebt? Dan kan je één van de andere behandelingen kiezen. Lees je huidconditie en heb je geen idee welke jij hebt? Klik dan op "gratis huidadvies"

Wil jij iets extra's toevoegen aan je behandeling zoals wenkbrauwen verven, bovenlip waxen of een luxe oogbehandeling? Kijk dan bij deelbehandelingen en voeg deze toe bij je online boeking. 

Alle huidtypes

Huid tot 20 jaar 

Droge of vochtarme huid

Onzuivere huid

Gevoelige huid met roodheid

35+ huid 

50+ huid met veroudering